"Twój biznes, moja pomoc, wspólna korzyść"

Korzyści współpracy z Prosiakiem obejmują:

Jak otworzyć własnego Prosiaka:

Warunki współpracy:

Franczyzodawca (wsparcie prosiaka)

  • Marketing i strategia marki
  • Udostępnienie znaków i procedur
  • Opracowany produkt i model biznesowy
  • Badania i rozwój oferty
  • Dostęp do surowców
  • Szkolenia i stały konsulting biznesowy
  • Ochrona marki

Franczyzobiorca (własny biznes pod sprawdzoną marką)

  • Szacowany całkowity koszt inwestycji (obejmujący opłatę 10.000 zł za udzielenie licencji Prosiak - Polski Kebab) 35.000* zł netto
  • 2% – opłata marketingowa (procent od obrotu netto)
  • 5% – opłata franczyzowa (procent od obrotu netto)

* Kwota może się różnić w zależności od kosztów adaptacji lokalu.

Franczyza Prosiak – Polski Kebab to pewny biznes na niepewne czasy.

Odwiedź nas

Godziny otwarcia

Dołącz do nas!

Wypełnij formularz i dołącz do nas jako Franczyzobiorca. 

© Marcin Ragus PROSIAK POLSKI KEBAB | Polityka Prywatności | Realizacja: DM Solution | Opracowanie: Happy Restaurant